“Доналд Тръмп не беше арестуван. Срещу него бяха повдигнати 34 обвинения

...
“Доналд Тръмп не беше арестуван. Срещу него бяха повдигнати 34 обвинения
Коментари Харесай

Тръмп не беше арестуван, намира се във вилата си

“Доналд Тръмп не беше задържан. Срещу него бяха повдигнати 34 обвинявания от прокурора в Манхатън и той се яви в съда за първото чуване. Той не беше задържан, тъй като сега се намира във вилата си във Флорида ”, съобщи изключителният и пълномощен дипломат на България в Съединени американски щати Георги Панайотов.

Той акцентира, че всички обвинявания са свързани с документални измами по отношение на заплащания, които са осъществени, с цел да се купи мълчанието на две дами и на един мъж.

" Според обвиняването парите са били платени, с цел да се купи тяхното безмълвие, за това, че двете дами са имали полови връзки с Доналд Тръмп. Портиерът е излязъл с информация, че Тръмп има нелегално дете. Обвинението е, че платените парите са осчетоводени като разноски за възнаграждения на юрист. Този юрист Майкъл Коен, който е някогашен юрист на Тръмп в действителност е индивидът, който поддържа всички обвинявания и е свидетелствал против него ", сподели Панайотов в ефира на bTV.

Според законите на щата Ню Йорк това, че има документална машинация в бизнеса, се води относително леко закононарушение. То може да стане тежко, в случай че това закононарушение е осъществено, с цел да се прикрие друго закононарушение, добави той.

" Интересното е, че прокурорът в Манхатън в своите обвинявания е написал, че Доналд Тръмп е измамил изборния закон в Съединени американски щати за неговата честност. В Съединени американски щати закона е еднообразно годен за всички ", счита Панайотов. 

Срещу Доналд Тръмп има три други следствия

" Срещу Доналд Тръмп има три други следствия. Две от които са по-сериозен капацитет. Едното е за нападението на Капитолия на 6 януари а другото е, че той е провел диалог с управляващите в Джорджия по време на президентските избори и им е наредил да намерят малко над 11 хиляди гласа, с цел да може той да завоюва изборите в щата ", съобщи той.

Според него тези следствия могат да имат по-сериозни последици.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР